July 30, 2015
RSS

Jeg har altid elsket biler. Store biler, hurtige biler, eksotiske biler, klassiske biler, specielle biler…

I Danmark er der de fleste steder i landet langt mellem synet af en Ferrari eller Lamborghini, eller bare en Porsche. Men her i Silicon Valley kører der rigtig mange spændende biler. Jeg ser Porsche hver dag, ja, jeg kan bare kigge ud på firmaets parkeringsplads. To af mine kolleger kører Porsche. I weekenderne er det ikke unormalt at jeg ser Ferrari, Lamborghini, Aston Martin, Lotus, Maserati, Bentley og andre spændende biler.

Hvis jeg har tid, tager jeg som regel på Santana Row lørdag formiddag. Ved 10-tiden plejer en masse bilnørder at mødes, for at snakke om biler og biloplevelser. Det er ikke unormalt at et par bilforhandlere også dukker op for at vise et par biler frem, men det er primært private personer som kommer i deres egne biler.

Biler er MEGET billigere her i USA, ja, brugte biler koster typisk kun 1/5 af hvad de koster i Danmark. Så det er noget nemmere at få sig en sjov bil. Jeg har selv to biler, en Volvo C70 T5 Convertible og en Chevrolet Corvette. Den sidstnævnte er virkelig udlevelsen af en drengedrøm. Det er den klassiske amerikanske sportsvogn, som er blevet produceret siden 1957. Jeg har den nyeste model C6, med en V8 på 6.0 liter og 400HK. Den har samme specifikationer som en Ferrari F360 Modena, men koster langt mindre.

Min gule racer, en Chevrolet Corvette C6, udenfor Google HQ

Min gule racer, en Chevrolet Corvette C6, udenfor Google HQ

 

Lignende Indlæg:

VN:F [1.9.10_1130]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.10_1130]
Rating: +3 (from 3 votes)
Biler, biler, biler!, 10.0 out of 10 based on 4 ratings
Du kan følge besvarelser til dette indlæg vha. RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.

Lukket for kommentarer.