July 6, 2015
RSS
Indimellem er et fuldt stop nødvendigt

Indimellem er et fuldt stop nødvendigt

Generelt lever jeg sundt, men indimellem spiser jeg naturligvis også mindre sundt. Og det sker da også at der ryger snacks i indkøbskurven.

Under min marathon træning oplevede jeg ofte at kroppen havde brug for mere energi, og jeg følte mig ofte sulten. Ganske enkelt fordi jeg trænede hårdt. Og da jeg forbrændte en del ekstra, kunne jeg næsten spise hvad som helst uden at tage på. Så jeg havde fået opbygget en dårlig vane med at spise mere snacks end jeg plejede. For det meste nogle mere sunde alternativer end de typiske chips og lignende, men stadig ikke specielt sundt.

Det var ikke noget stort problem, følte jeg, for jeg forbrændte jo det hele. Problemet bestod snarer i, at jeg fortsatte denne vane efter at mit marathon var overstået for ca. 1.5 uge siden. Jeg har ikke kunnet træne den sidste uges tid, da kroppen skulle have mulighed for at komme sig over den hårde tur. Så ingen motion og fortsat lidt for meget snacks, begyndte at kunne mærkes lidt på bæltet.

I går havde vi lige været på indkøb, hvor der også lige var røget lidt ekstra i kurven – selvom der allerede var en del i skabet herhjemme. Efter at have åbnet posen, kom jeg til at tænke på hvor dårlig en ide det egentlig var. Vi var enige om at dette var en skidt vane, så vi tog en bærepose, smed alt snacks i skabet i posen, inkl. det vi lige havde købt, og smed det hele i skraldespanden.

Spild af penge? Tja. Spild af ressourcer? Tja. Nødvendigt? Absolut!

Jeg har genoptaget træningen, er tilbage i mit gamle program, og spiser igen sundere. Og det har jeg det rigtigt godt med.

 

Lignende Indlæg:

VN:F [1.9.10_1130]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.10_1130]
Rating: +1 (from 1 vote)
Stop for det usunde, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Du kan følge besvarelser til dette indlæg vha. RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.

519 Svar


 • Kenneth WedMore Lund (livingsmart.dk)

  Jeg er helt enig – i perioder sniger de dårlige vaner sig tilbage, hvis ikke man er obs på det.

  Ligesom du gjorde med snacks, gør jeg et par gange om året med kaffe. Dropper det helt. Så går der et par dage og jeg tænker “nåååh what the heck – en ‘hyggekop’ er jo okay til at starte dagen på”.

  Så går der et par uger og så bliver det to hyggekopper – så tre osv.

  I dag tror jeg at jeg har drukket 6 store krus kaffe og det er jo ALT for meget, men så må jeg måske lige have en “kold tyrker” igen og reboote mit kaffeforbrug :)

  ps. det er i øvrigt Starbuckskaffe jeg har – jeg købte nogle bønner i Hamborg, da jeg var nede og hente iPhone 4S :)

  VA:F [1.9.10_1130]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.10_1130]
  Rating: 0 (from 0 votes)