July 31, 2015
RSS

Hvis man siger sætningen “I love it” tænker de fleste vist på Ole Henriksen. Og jeg kan kun sige det samme om hans spa i Hollywood – I love it! Det er snart to år siden jeg fik min første behandling på Ole’s spa, og det er blevet til en hel del siden.

Jeg har beundret Ole i mange år. Hans optimisme, livsglæde, positivitet og passion er stærkt inspirerende for mig. Så da sommerferien i 2009 gik til Californien, var en behandling på Ole’s spa noget jeg måtte prøve.

Jeg havde indtastet adressen på GPS’en inden jeg kørte fra hotellet, og jeg havde også set det fra oven med Google Maps. Og det er næsten også nødvendigt, hvis ikke man kender stedet. Godt gemt bag Sunset Plaza på Sunset Boulevard i West Hollywood ligger denne lille perle af et spa. Totalt ugeneret af tilfældigt forbipasserende, er dette det perfekte sted for Hollywoods stjerner, som ønsker forkælelse uden nødvendigvis at blive bemærket af nysgerrige blikke.

Jeg husker at spa’et ser ret beskedent ud udefra, men så snart man træder indenfor, er man ikke i tvivl om at en forkælelse og luksusoplevelse venter.

Overalt er der varme naturlige materialer, og mens man venter på sin behandling, kan man nyde urte-the eller et glas vand med agurkeskiver. Stemningen er personlig og afslappende – man føler sig straks hjemme. De ansatte er virkelig søde, og bidrager til at man selv som ny kunde føler sig i trygge hænder. Jeg føler mig helt hjemme når jeg kommer der.

Ole Henriksen's spa

Min bil udenfor Ole Henriksen's spa

Jeg har brugt den samme facialist siden mit første besøg, og vi snakker som gamle venner hver gang jeg kommer der. Den personlige stemning gør, at man altid føler sig i trygge hænder, og blot kan læne sig tilbage og nyde behandlingen.

Jeg elsker virkelig at komme på spa’et, og jeg er aldrig i Los Angeles uden at jeg kigger ind.

Mine besøg på spa’et har gjort mig afhængig af produkterne. Jeg bruger dem dagligt, og har typisk altid mere end 15 forskellige produkter på hylden. Heldigvis er produkterne noget billigere her i USA :-)

Lignende Indlæg:

VN:F [1.9.10_1130]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.10_1130]
Rating: 0 (from 0 votes)
Du kan følge besvarelser til dette indlæg vha. RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.

Lukket for kommentarer.