July 31, 2015
RSS

I dag er det onsdag, og det betyder at firmaets massør kommer i dag, og jeg skal have min ugentlige massage.

Vores massør er en stor, tysk herre, som hedder Hans. Lige fra første gang vi mødtes, har vi haft det sjovt hver gang vi ses. Vi snakker om hvad vi har oplevet siden sidst, min træning etc. Hans var en af de første på jobbet, som så et før/efter billede af mig, og dermed blev klar over den livsstilsændring jeg har gennemført.

Hans holder faktisk lidt øje med mig, og skal hver uge lige tjekke om jeg har været aktiv eller doven. På et tidspunkt sagde han direkte til mig: “Du har sgu taget på. Du skal dyrke noget mere motion, og spise mindre!”

Og han havde desværre ret. Jeg havde egentlig ikke selv bemærket det. Okay, bukserne var måske knap så løse som de plejede, men ellers havde jeg ikke bemærket det. Men han havde ret. Jeg spiste ude 8-10 gange om ugen, og selvom jeg forsøgte at vælge sunde, eller idet mindste de mindst usunde retter på menuen, var kalorieindtaget for højt.

Jeg dyrkede stadig motion, stort set hver dag. Bare ikke i det omfang jeg plejede. Det var lige efter at jeg havde gennemført mit første halvmarathon i San Francisco, og under min træning, havde jeg erstattet en del af min træning i fitness center med løb. Da jeg så stoppede med at løbe, nåede jeg ikke helt samme niveau.

Hans havde ret, og jeg ville ikke tilbage til at være overvægtig igen, så jeg intensiverede min træning, og vendte tilbage til min tidligere vægt.

Efterfølgende tænkte jeg en del over, at det faktisk var ret fedt at Hans gav mig denne opsang. Det var fedt at der er en der med jævne mellemrum holdte mig op på mine mål og min form. En som kunne sige det til mig uden indpakning. Det kan familie og venner ikke altid.

Så i dag skal jeg aflægge rapport til Hans, og holde ham ajour med hvad jeg har gjort den sidste uge for at holde mig i form, og holde vægten.

Har du en Hans i dit liv?

Lignende Indlæg:

VN:F [1.9.10_1130]
Rating: 9.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.10_1130]
Rating: +1 (from 1 vote)
Hans holder øje med mig, 9.0 out of 10 based on 2 ratings
Du kan følge besvarelser til dette indlæg vha. RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.

Lukket for kommentarer.