July 1, 2015
RSS

Sidste weekend var sæsonens første double-digit løb, hvilket vil sige at vi nu træner to-cifrede distancer. Jeg løb 10 miles, hvilket svarer til 16 km. Det føltes rigtigt godt, og jeg er tæt på at være tilbage i min halv-marathon form.

Efter løbet havde vi et “sammenskudsgilde” hvor vi alle medbragte bagels, ost, juice eller andet, så vi kunne holde en picnic efter løbet ved Almaden Lake Park. Jeg elsker det sociale element i løbeteamet, og denne gang kom en del a teamets honorees, dvs. kræftpatienter som har vundet over kræften, og er en del af teamet, og delte deres historie, og mindede os om hvor vigtigt vores engagement og fundraising er.

Denne weekend er et kort løb, hvilket vil sige den halve distance af hvad vi løb forrige weekend. Vi har kun lange løb hver anden weekend. Denne weekend leder jeg løbet sammen med min makker, og vi tager teamet ud på en lille løbetur på 3-5 miles (ca. 5-8 km) med start i Campbell Park ad Los Gatos Creek Trail. Det er et af mine favorit steder, og der hvor jeg typisk løber når jeg løber alene.

Lignende Indlæg:

VN:F [1.9.10_1130]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.10_1130]
Rating: 0 (from 0 votes)
Du kan følge besvarelser til dette indlæg vha. RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.

Lukket for kommentarer.