August 1, 2015
RSS

Da jeg for 3 år siden besluttede mig for at ændre min livsstil, besluttede jeg mig også for at jeg blev nødt til at fokusere på det positive, og ikke lade de negative tanker få nogen indflydelse.

Hvis jeg tænkte “øv, jeg kan ikke spise pizza som de andre, og må nøjes med en salat”, så ville jeg meget ofte være deprimeret. Hvis jeg tænkte “jeg gider bare ikke det motion, bare jeg kunne blive fri for det”, ville 1-2 timers motion daglig virkelig være en udfordring. Men jeg besluttede mig for at se livet fra den positive side, og ligeledes se det positive effekter i de ændringer jeg foretog. Og jeg opdagede faktisk at det gjorde alting meget nemmere.

Ole Henriksens Lykkekur

Ole Henriksens Lykkekur

Jeg var inspireret af Ole Henriksen, som jo nok er jordens mest positive mand. Ingen er bedre til at se verdenen fra den positive side end Ole. Jeg har været fan af Ole Henriksen i mange år. Mest af alt fordi jeg synes at han er fantastisk til at “brande” sig selv og sin virksomhed. Han har skabt en global succesfuld virksomhed fra bunden, og det har fascineret mig enormt. Jeg ser først og fremmest Ole som en succesfuld forretningsmand.

Noget tid efter jeg var startet på min livsstilsændring, begyndte TV udsendelserne Ole Henriksens Lykkekur at rulle hen over skærmen. I disse programmer tog Ole ganske almindelige mennesker, med ganske almindelige problemer, under kærlig behandling. Og uge efter uge slog det mig. Han løste deres problemer ved at give dem et mere positivt syn på tilværelsen, og ved at give dem et skud selvtillid.

Det var jo præcis samme opskrift jeg selv havde brugt, og som virkede!

Det åbnede virkelig mine øjne for hvor stor en forskel det kan gøre, at se positivt på tilværelsen, og de udfordringer man møder. Og det har en positiv effekt på alt man foretager sig. Har man en positiv attitude vil man sandsynligvis opleve en stor fordel i forhold til selvtillid, familieforhold, parforhold, karriere m.m. At have et positivt syn på tilværelsen kan ganske enkelt være en genvej til det liv du gerne vil leve.

Jeg har endda læst at positive mennesker i gennemsnit lever længere…

 

Lignende Indlæg:

VN:F [1.9.10_1130]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.10_1130]
Rating: 0 (from 0 votes)
Positivt livssyn som genvej, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Du kan følge besvarelser til dette indlæg vha. RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.

Lukket for kommentarer.