July 1, 2015
RSS

Rodeo Drive, Beverly HillsGenerelt arbejder de fleste mere her i Silicon Valley, og sikkert i USA generelt, end gennemsittet i Danmark. En normal arbejdsuge er på 40 timer, men jeg kender vist ikke mange der holder sig til det.

Jeg arbejder også en del mere, men jeg synes at de projekter jeg arbejder på er super spændende, så jeg føler ikke at jeg arbejder meget. Men indimellem kan jeg dog godt mærke, at batterierne trænger til opladning.

Når jeg virkelig skal slappe af, vælger jeg som regel at tage væk en weekend, og forlader området hvor jeg bor og arbejder. Jeg kobler aller bedste fra, når jeg ikke befinder mig i det samme miljø som normalt er i. Jeg har aldrig en computer med mig, selvom jeg må indrømme, at iPhone’en desværre næsten har samme effekt som en computer. Man er stadig online og kan altid lige besvare en mail eller lignende.

Santa Monica Beach

Santa Monica Beach

Kort tid efter at jeg flyttede her til Californien, fandt jeg ud af hvor jeg slapper helt af. Det gør jeg altid når jeg er i Los Angeles området. Jeg elsker at gå turen fra Santa Monica Pier til Venice Beach og tilbage igen langs vandet. Jeg elsker at spise og shoppe i Beverly Hills, og da Ole Henriksen’s spa ligger i Hollywood, går turen også altid dertil.

Selvom jeg kun tager afsted en weekend, vender jeg altid tilbage med fornyet energi. Jeg kunne muligvis genvinde energien andre steder, men jeg tror at det er vigtigt indimellem at tage væk et par dage, og slippe det som normalt holder én beskæftiget. Og Los Angeles området byder på mange af de ting jeg synes om.

Man behøver ikke nødvendigvis planlægge en hel ferie for at koble fra. Et weekendophold i et område man kan lide kan være rigeligt. Når det kun drejer sig om en weekend, vil de fleste nok ikke planlægge særligt meget, så det kan derfor være mere afstressende end en ferie, hvor man typisk planlægger for meget, for at få mest muligt ud af opholdet.

 

Lignende Indlæg:

VN:F [1.9.10_1130]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.10_1130]
Rating: 0 (from 0 votes)
Find det sted, der giver dig ro og energi, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Du kan følge besvarelser til dette indlæg vha. RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.

Lukket for kommentarer.