July 4, 2015
RSS

Marcel Fuursted

Whatever it takes!!! Det passer ret godt til en blog med navnet StrongPeople, ikk’? Den passer også enormt godt på mig, som har fået sætningen tatoveret på brystkassen – så den sætning møder jeg hver morgen i spejlet. Så starter dagen ;)

Carsten har spurgt mig om jeg ikke vil fortælle lidt om hvorfor jeg fik netop denne sætning tatoveret – og det svarede jeg, som du nok allerede har gættet, ja til.

Mit navn er Marcel Fuursted og jeg er grundlægger af og Group CEO for Brokerprint. Jeg har altid (eller det føles som altid; nærmere bestemt i14 år) arbejdet med online marketing og er anerkendt søgemaskineekspert.

Tilbage i 2008 fik jeg en depression som følge af en meget hård konkurs på mit første rigtige firma, som ramte mig personligt på mange områder – værst af alt: min styrke. Vi var et A/S og grundet en masse uenigheder og manglende fokus endte vi desværre med at måtte lukke mit hjertebarn ned.

Når det går dig godt og du brander dig meget, har du folk der elsker dig – og har du folk der elsker dig, har du helt sikkert også folk der hader dig. Og det driver mig faktisk! Men da det så skidt ud, måtte jeg sætte en hård facade op med trusler om søgsmål vedr. injuriende udtalelser fra de ‘haters’ der var. Den hårde facade fik jeg ikke rigtigt lagt fra mig og et halvt år senere, da jeg så småt får lagt denne beskyttende facade fra mig, ender det hele altså med at indhente mig – og det resulterede i en depression… En MEGET hård depression.

Nu vil jeg ikke kede dig med hvor hårdt jeg havde det – men jeg kan fortælle, at jeg faktisk var derude hvor jeg stod på den anden side af Limfjordsbroen, klar til at springe ned i det iskolde vand. Logikken vandt over mig. Styrken i mit hoved sagde: “Marcel, du er stærk – både fysisk og mentalt. Dét vand dér er iskoldt og det gør ondt at ramme. Men din styrke gør at du svømmer ind til kanten igen, så det eneste du får ud af dette er en slem forkølelse og en våd iPhone”… Så jeg kravlede tilbage.

Jeg fortalte ikke om dette til nogen, fordi jeg altid selv har tænkt om folk der begår selvmord, at de er hamrende egoistiske – og pludselig havde jeg selv disse mørke tanker.

Min mentor og forretningspartner valgte at sætte tid og kræfter af til at vende mig til det bedre. Han fik nogle livsfilosofier ind på livet af mig og motiverede mig til at ændre livsstil 100%. Meget sund og fokuseret kost. Træning hver dag. Løb. Pleje af det ydre. Rigtig mange ting.

Han fortalte mig om den styrke han så i mig og fortalte om min Whatever it takes ånd, som han mærkede i mig og som jeg førte videre til vores organisation. DEN sætning skulle jeg få printet ind på rygraden… Jeg valgte at tatovere den på mit bryst :)

Jeg rejse mig og blev faktisk stærkere end jeg nogensinde havde forestillet mig. Sætningen: “What doesn’t kill you, makes you stronger” er der VIRKELIG noget om, kan jeg bevidne!

Jeg byggede videre på en idé og koncept der hed Brokerprint som idag er igang med at blive åbnet i 3 nye lande.

Jeg hjælper iværksættere med at arbejde motiveret og målrettet mod deres mål med “Whatever it takes”, som deres drivkraft.

Historien, som jeg til at starte med faktisk var flov over, fortæller jeg åbent om idag, fordi jeg er kommet så stærk ud af det på den anden side. Kan jeg motivere bare 1% af dem der møder modstand, så tror jeg også på, jeg har bidraget til at skabe et bedre Danmark.

Det er det værste der er sket i mit liv og det er det bedste der er sket i mit liv.

Hvis jeg kan klare det, kan du også: WHATEVER IT TAKES!

 

Lignende Indlæg:

VN:F [1.9.10_1130]
Rating: 8.5/10 (12 votes cast)
VN:F [1.9.10_1130]
Rating: +10 (from 12 votes)
Gæsteindlæg: Whatever it takes, 8.5 out of 10 based on 12 ratings
Du kan følge besvarelser til dette indlæg vha. RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.

2.619 Svar


 • Kim Sand Sørensen

  Inspirerende indlæg, tak for det! Du skriver det her med at din Mentor/sparringspartner motiverede dig til at leve sundt, pleje det ydre osv. Var der en mening med dette, var det for at få din selvtillid tilbage, få selvkontrol eller nogen anden tanke bag netop dette valg?

  VA:F [1.9.10_1130]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  VA:F [1.9.10_1130]
  Rating: +1 (from 1 vote)

 • Kenneth Wellin (systemservice.dk)

  Respekt! Respekt!
  Både for din måde at have taklet og overvundet dine problemer på og for modet til at dele din historie med andre!

  dbh
  Kenneth

  VA:F [1.9.10_1130]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  VA:F [1.9.10_1130]
  Rating: +1 (from 1 vote)