June 30, 2015
RSS

Lars Holdgaard - iværksætter og indehaver af Mulius og GodeKarakterer.dk

Jeg er en iværksætter på vej frem. Jeg er ung, passioneret, lykkelig og arbejder urimelige timer. Her vil jeg kort fortælle om hvordan det er at vælge iværksætter som levevej.

Min hverdag er som regel dem samme alle ugens dage. Om det er weekend eller hverdag rager mig ikke – den eneste forskel er at der er færre mails at tage sig af fordi resten af verden holder lukker. Jeg står op henimod hvad andre kalder frokost hvor jeg får min morgenmad. Jeg arbejder derefter indtil en 18-tiden, hvor jeg går en tur med kæresten og eventuelt handler i Netto. Derefter laver kæresten og jeg mad sammen og bruger tid som kærester. Når der er spist arbejdes der videre, ofte afbrudt en halv times tid hen af aftenen for kærestehygge og derefter arbejde til langt ud på natten.

Jeg burde egentlig skrive VI. Jeg driver forretningerne Mulius og GodeKarakterer.dk med min kæreste. Vi har begge det mål at kunne leve af vores forretningen så hurtigt som muligt – og det går fremad. Den livsstil vi lægger for dagen er hverken sund eller balanceret – men det går fremad.

Når vi viser vores to-do lister til andre griner de. ”Jaja, som om det tager en måned – det tager da minimum 4 måneder”. Som regel er vores lister løst efter 2 uger. Når der er passion involveret går tingene hurtigt.

Men hvad for noget arbejde bliver der egentlig lavet? ”Timothy Ferris siger jo selv at flere timer ikke nødvendigvis er svaret”.

Jeg elsker konceptet om 4 Hour Work Week, og det her med at kunne trække sig tilbage i længere perioder. Men målet om at arbejde 4 timer om ugen er i mine øjne latterligt: det handler om at have det sjovt – og hvis du ikke finder dit arbejde sjovt bør du sku nok lave noget andet. Jeg knokler gerne 80-100 timer om ugen på mine projekter fordi det er fedt og jeg brænder for det.

Det største projekt min kæreste og jeg har er Mulius. Den vender tankegangen om webshops på hovedet og præsenterer universer. Nok med ”køb, køb, køb!” – vi fokuserer på en sjov brugeroplevelse. Sitet blev kodet fra bunden i ASP.NET – 3 uger til første release var oppe. I dag kører vi på 2½ måned og systemet spiller efterhånden virkelig godt og vi er begyndt at komme frem i søgemaskinerne.

Så hvad er planen? At arbejde 80-100 timer hver uge hele dit liv? Nej for pokker da.. Vi rejser til Manila om et stykke tid og bosætter os med swimming pool, maid og 30 grader året rundt. Der skal klart slappes mere af og outsources mere til søde Filippinere. Men jeg skal stadigvæk frem ad. Mulius skal nok blive kæmpestort og blive et navn kender.

Det er blevet en smule rodet, men nærmere brudstykker af passion. Hvis der var en egentlig pointe med dette indlæg er det: Lav hvad du elsker. Jeg elsker at arbejde og jeg elsker at skabe ting. Det gør jeg på fuld knald – ikke noget halvt. Hvis du gerne vil have succes som iværksætter er jeg overbevist om det er en god ide at passe på med Timothy Ferris 4 timer om ugen tankegang – den kan tage alt momentum. Skal du frem skal der knokles – men gør det med passion.

Lignende Indlæg:

VN:F [1.9.10_1130]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.10_1130]
Rating: +2 (from 2 votes)
Gæsteindlæg: Iværksætter på vej frem – hvordan er det?, 9.0 out of 10 based on 1 rating
Du kan følge besvarelser til dette indlæg vha. RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.

Lukket for kommentarer.