July 29, 2015
RSS

Tja, dette her er egentlig ikke en anmeldelse, men snarer starten på en anmeldelse.

Jeg har oprettet mig som bruger af Charlotte Bircow’s CB Wellness, hvilket er en slags online klub, hvor man får adgang til en masse tips, videoer, opskrifter, brevkasse og meget andet, lavet af Charlotte Bircow.

Der findes mange tilbud i denne kategori. Men jeg synes at der er flere ting der taler for at prøve CB Welness. Først og fremmest kan jeg godt lide Charlotte’s tilgang til emnerne. Hun formår at få tingene ned på jorden, og forstår at vi alle er almindelige mennesker, og ikke supermennesker.

Jeg kan også lide at Charlotte tænker i det hele menneske, og ikke kun er fokuseret på eks.at komme i superform. CB Wellness dækker emner som motion, kost, mental udvikling og meget mere. Og meget af informationen kommer i videoform, og det fungerer rigtigt godt. Videoerne er korte, budskabet er præcist og det bliver leveret på en yderst tillidsvækkende og behagelig afslappet måde.

Nåja, heller ikke helt uvæsentligt er prisen rigtig god. Mange tilbud i denne kategori koster en hel del penge. Men Charlotte Bircow’s CB Wellness er yderst overkommelig, prismæssigt. Man kan enten betale abonnement på månedsbasis, eller betale for et helt år. Det koster enten 69 kr. pr. måned, eller 750 kr. pr. år. Det synes jeg er en rigtig god pris for alt den information der er tilgængelig. Og man har også mulighed for at stille spørgsmål til Charlotte gennem en brevkasse.

Jeg vil løbende skrive lidt om mine erfaringer med mit medlemskab, og forsøge at gøre brug af de forskellige muligheder og tilbud der følger med.

Link: Charlotte Bircow

Lignende Indlæg:

VN:F [1.9.10_1130]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.10_1130]
Rating: 0 (from 0 votes)
Anmeldelse: CB Wellness, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Du kan følge besvarelser til dette indlæg vha. RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.

226 Svar


 • Lone Hansen (wellness-opholdet.dk)

  Jeg er også medlem og er meget godt tilfreds med medlemsskabet. Jeg har gjort brug af flere af tilbuddene og har udelukkende gode erfaringer.

  VA:F [1.9.10_1130]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.10_1130]
  Rating: 0 (from 0 votes)